De Beukenhof, Loosdrecht

De Beukenhof is een grootschalig verpleeghuis, dat op een kleinschalige manier wordt georganiseerd. Bewoners leven hier in woongroepen, waar verschillende zorgmedewerkers omheen staan.

De Beukenhof wordt gekenmerkt door haar prachtige locatie en de betrokkenheid van de buurt. Het gebouw staat in een groene omgeving vlakbij de Loosdrechtse Plassen. Winkels en andere voorzieningen zijn vlakbij. In de Beukenhof is een brasserie geopend, waar bewoners met hun naasten kunnen zitten om bijvoorbeeld een kopje soep of taartje te eten.

Zorg

Rondom de woongroepen staan verschillende zorgmedewerkers. De Beukenhof heeft een uitgebreid zorgaanbod en is gespecialiseerd in:

Bekijk het Behandel- en Adviescentrum voor ons volledige zorgaanbod. Onze zorgmedewerkers werken nauw samen met onze welzijnsmedewerkers. Zo kunnen bewoners gebruik maken van Relaxatietherapie, of een bezoek brengen aan de kapsalon of het bruin café. Daarnaast bieden wij onze bewoners een groot aantal activiteiten, waaronder zingen, schilderen, wandelen of een filmavond. Deelnemen aan een activiteit gaat altijd in overleg – eigen regie staat immers bij ons centraal.

Indicatie

Bewoners van de Beukenhof krijgen zorg aangeboden op basis van een indicatie met een zorgzwaartepakket (ZZP). De Beukenhof biedt plaats aan bewoners met een indicatie vanaf ZZP-5 tot en met ZZP-10. Voor de afdeling Niet aangeboren hersenletsel hebben wij plaats voor bewoners met een indicatie LG-4, LG-5, LG-6 en LG-7.

  • Nieuw Loosdrechtsedijk 24
  • 1231 KX Loosdrecht

Meer informatie?

Neem contact op!

Tineke

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal – u bepaalt wat u van ons nodig heeft. We bieden vakkundige zorg en we stellen uw welzijn voorop. Wij werken samen met uw netwerk en met partners in de regio. Samen zorgen voor een fijne dag. Daar staan we voor.

Tineke