Hulp bij het huishouden

Wanneer je voor een bepaalde periode niet in staat bent om zelf het huishouden te doen, of hier graag ondersteuning bij ontvangt, schakelt Inovum een vaste medewerker huishoudelijke hulp voor je in. Voor hulp in het huishouden is geen wachtlijst – je kunt dus meteen bij ons terecht.

Werkzaamheden

Wij ondersteunen je bij al het werk in het huishouden. Denk hierbij aan wassen, koken, schoonmaken, maar ook aan incidentele klussen zoals de ‘grote schoonmaak’, of het lappen van de ramen.

Ook bieden wij particuliere aanvullende diensten aan. Deze diensten kun je bij ons aanvragen zonder tussenkomst van instanties en/of verwijzers. Deze diensten zijn dan wel voor eigen rekening. Neem contact op met Thuiszorg voor meer informatie hierover.

Hulp bij het huishouden op basis van een indicatie

Afhankelijk van jouw situatie kan er een Wmo-indicatie aangevraagd worden bij de gemeente. Wanneer de indicatie voor hulp bij het huishouden wordt toegekend, ontvang je een financiële vergoeding – je betaalt dan alleen de eigen bijdrage. Meer informatie over de eigen bijdrage is te vinden op www.hetcak.nl.

Contact

Wil je graag meer weten over huishoudelijke hulp bij Inovum, of direct een aanvraag doen? Kijk in het blok rechts voor onze contactgegevens. We overleggen dan samen waar jouw behoefte ligt en wat Inovum daarin voor je kan betekenen. We maken afspraken over de werkzaamheden en de tijdstippen waarop we langskomen – met jouw eigen regie centraal.

Contact met Thuiszorg Inovum

Vragen? Of direct huishoudelijke hulp regelen? Neem dan contact op met Thuiszorg Inovum via 035-58 88 200, of stuur een mail via onderstaande knop.

Stuur een mail!

Meer informatie of vragen over huishoudelijke hulp?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Tineke

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal – jij bepaalt wat je van ons nodig hebt. We bieden vakkundige zorg met oog voor het welzijn van jou en je naasten.

Tineke