Hulp bij het huishouden

Wanneer u voor een bepaalde periode niet in staat bent om zelf het huishouden te doen, of hier graag ondersteuning bij ontvangt, schakelt Inovum een medewerker huishoudelijke hulp voor u in. 

Werkzaamheden

Wij ondersteunen u bij al het werk in het huishouden. Denk hierbij aan wassen, koken, schoonmaken, maar ook aan incidentele klussen zoals de ‘grote schoonmaak’, of het lappen van de ramen.

Ook bieden wij particuliere aanvullende diensten aan. Deze diensten kunt u bij ons aanvragen zonder tussenkomst van instanties en/of verwijzers. Deze diensten zijn dan wel voor eigen rekening. Neem contact op met Thuiszorg voor meer informatie hierover.

Hulp bij het huishouden op basis van een indicatie

Afhankelijk van uw situatie kan er een Wmo-indicatie aangevraagd worden bij de gemeente. Wanneer de indicatie voor hulp bij het huishouden wordt toegekend, ontvangt u een financiële vergoeding – u betaalt dan alleen de eigen bijdrage. Meer informatie over de eigen bijdrage is te vinden op www.hetcak.nl.

Contact

Wilt u graag meer weten over huishoudelijke hulp bij Inovum, of direct een aanvraag doen? Kijk in het blok rechts voor onze contactgegevens. We overleggen dan samen waar uw behoefte ligt en wat Inovum daarin voor u kan betekenen. We maken afspraken over de werkzaamheden en de tijdstippen waarop we langskomen – met uw eigen regie centraal.

Contact met huishoudelijke hulp

Een afspraak maken of wijzigen? Neem dan direct contact op met de huishoudelijke hulp via 035-58 88 206. Voor een intake kunt u contact opnemen met Thuiszorg.

Meer informatie of vragen over huishoudelijke hulp?

Neem contact met mij op voor meer informatie.

Tineke

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal – u bepaalt wat u van ons nodig heeft. We bieden vakkundige zorg en we stellen uw welzijn voorop. Wij werken samen met uw netwerk en met partners in de regio. Samen zorgen voor een fijne dag. Daar staan we voor.

Tineke