Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn het hart van onze organisatie. Zij dragen bij aan het welbevinden van onze bewoners. Het is de missie van Inovum om mensen zoveel mogelijk een fijne dag te bieden. Vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol. Zij geven mensen naast hun benodigde zorg een genietmomentje en dragen zo bij aan een zinvolle dagbesteding. Denk hierbij aan wandelingen in de natuur, duofietsen, schilderen, mozaïeken, bingo en andere activiteiten. We staan ook open voor jouw eigen ideeën.

Draag jij de bewoners van Inovum een warm hart toe? Wil jij het verschil maken in hun dag? Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger bij Saskia Haanappel. Haar directe telefoonnummer: 035-5888397 en email: s.haanappel@inovum.nl.

Tijdelijk vrijwilligerswerk of (maatschappelijke) stage

Veel bedrijven geven de mogelijkheid aan werknemers om zich nuttig te maken voor de maatschappij. Dit houdt in dat ze meestal een korte periode beschikbaar zijn. Ook daar zijn wij heel blij mee, want er zijn altijd speciale gelegenheden waar we iets leuks voor willen organiseren waar we hulp bij kunnen gebruiken. Denk aan de decembermaand festiviteiten of in de zomervakantie. Er is altijd genoeg te doen en te begeleiden. Ook een groep met vrijwilligers vanuit de kerk of een vereniging kan bij ons terecht. Groepen kunnen goed helpen bij het onderhoud van de tuin, tijdens de wandelclubjes of avondvierdaagse.

Maatschappelijke stage (MAS stage)

Ben je jong en op zoek naar een leuke maatschappelijke stage? Je kunt heel veel doen en betekenen voor de verschillende doelgroepen die woonachtig zijn bij Inovum. Ben je al leerling van een zorgopleiding? Reguliere stages lopen via onze afdeling Opleiden.

Neem ook voor tijdelijk vrijwilligerswerk of maatschappelijke stage contact op met onze vrijwilligerscoördinator Saskia Haanappel.

Word Maatje

Naast onze algemeen inzetbare en de tijdelijke vrijwilligers, zijn we ook op zoek naar speciale ‘Maatjes’. Een Maatje wordt gekoppeld aan een bewoner met specifieke wensen. Denk hierbij aan een bewoner met een enorme passie voor auto’s – die zoekt dan een Maatje die die passie deelt, zodat ze hier samen over kunnen praten, elkaar bijzondere modellen kunnen laten zien, en nog veel meer.

Voor de specifieke Maatje-aanvragen zullen er vacatures verschijnen op www.werkenbijinovum.nl. Staat er nog geen vacature, maar heb jij wel een bepaalde passie die je graag wil delen? Neem dan contact op met Saskia Haanappel.

Wil jij het verschil maken als vrijwilliger?

Neem vrijblijvend contact op met Saskia.

Contact
Saskia Haanappel

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal – jij bepaalt wat je van ons nodig hebt. We bieden vakkundige zorg met oog voor het welzijn van jou en je naasten.

Saskia Haanappel