Word jij onze nieuwe vrijwilliger?

Vrijwilligers zijn het hart van onze organisatie. Zij dragen bij aan het welbevinden van onze bewoners. Het is de missie van Inovum om mensen zoveel mogelijk een fijne dag te bieden. Vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol. Zij geven mensen naast hun benodigde zorg een genietmomentje en dragen zo bij aan een zinvolle dagbesteding. Denk hierbij aan wandelingen in de natuur, duofietsen, schilderen, mozaïeken, bingo en andere activiteiten. We staan ook open voor jouw eigen ideeën.

Draag jij de bewoners van Inovum een warm hart toe? Wil jij het verschil maken in hun dag? Meld je dan hieronder aan als vrijwilliger bij Saskia Haanappel.

Word Maatje

Naast onze algemeen inzetbare vrijwilligers, zijn we ook op zoek naar speciale ‘Maatjes’. Een Maatje wordt gekoppeld aan een bewoner met specifieke wensen. Denk hierbij aan een bewoner met een enorme passie voor auto’s – die zoekt dan een Maatje die die passie deelt, zodat ze hier samen over kunnen praten, elkaar bijzondere modellen kunnen laten zien, en nog veel meer.

Voor de specifieke Maatje-aanvragen zullen er vacatures verschijnen op www.werkenbijinovum.nl. Staat er nog geen vacature, maar heb jij wel een bepaalde passie die je graag wil delen? Neem dan contact op met Saskia Haanappel.

Wil jij het verschil maken als vrijwilliger?

Neem vrijblijvend contact op met Saskia.

Contact
Saskia Haanappel

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal – jij bepaalt wat je van ons nodig hebt. We bieden vakkundige zorg met oog voor het welzijn van jou en je naasten.

Saskia Haanappel