Behandelcentrum

Binnen het Behandel- en Adviescentrum van Inovum werken verschillende disciplines met elkaar samen.

Behandel- en adviescentrum Inovum levert een breed scala aan professionele medische en paramedische diensten bij u thuis en op de locaties van Inovum. In het menu rechts vindt u alle diensten die bij ons centrum zijn aangesloten. Alle professionals zijn gespecialiseerd in de lichamelijke en psychische gezondheid van ouderen en mensen met een beperking door een ongeval of ziekte. Het Behandel- en adviescentrum biedt naast individuele behandelingen en advies, ook diverse groepsactiviteiten.

Onze medewerkers kijken bij de behandeling altijd naar uw wensen en mogelijkheden.

Expertiseteam

Ons Expertiseteam bestaat uit professionals van het BAC die zich richten op thuiswonende cliënten. Klik op de link en neem contact met hen op om uw zorgvraag in kaart te brengen en de zorg te verkrijgen die aansluit bij uw behoefte.

Meer informatie of hulp nodig?

Neem contact op!

Tineke

Over Inovum

Inovum is een middelgrote zorgorganisatie in Wijdemeren en Hilversum. Bij ons staat eigen regie centraal – u bepaalt wat u van ons nodig heeft. We bieden vakkundige zorg en we stellen uw welzijn voorop. Wij werken samen met uw netwerk en met partners in de regio. Samen zorgen voor een fijne dag. Daar staan we voor.

Tineke