De mentale en lichamelijke gevolgen van Niet aangeboren hersenletsel (NAH) zijn niet altijd even duidelijk tot u weer in uw eigen omgeving woont. Het vertrouwde leven met werk, hobby’s en sociale contacten verandert sterk. En iedereen moet wennen aan de nieuwe situatie.  Wat is het dan fijn dat u begeleiding kunt krijgen van iemand die weet wat u doormaakt en u kan helpen uw weg te vinden naar een aangepast leven.

Inovum is gespecialiseerd in NAH. We weten hoe we u kunnen helpen als u het alleen of samen met uw sociale netwerk niet meer redt. Inovum biedt nazorg, thuiszorg, huishoudelijke hulp, dagbesteding en woonplekken voor mensen met NAH.

NAH verpleegkundige bij u thuis

Op het moment dat u na het ziekenhuis of na revalidatie weer thuis woont zijn de gevolgen van uw hersenletsel vaak nog niet helemaal duidelijk. Pas na een tijdje kunnen er uitdagingen of problemen ontstaan waar u hulp bij kunt gebruiken. Onze gespecialiseerde NAH verpleegkundige komt bij u thuis om uw persoonlijke situatie te bespreken en om u verder te begeleiden bij de mentale en lichamelijke gevolgen van uw hersenletsel. Wij betrekken daar uw sociale netwerk graag bij. De NAH verpleegkundige bekijkt samen met u welke ondersteuning en zorg wenselijk is zodat u uw leven zo goed en fijn mogelijk kunt inrichten. Zo kunt u vaak via de gemeente een aanvraag doen voor ondersteuning in het huishouden of kunt u bij onze wijkverpleegkundigen terecht voor hulp bij wassen en aankleden.

Contact met NAH nazorg

Bel met onze casemanager/verpleegkundige NAH 035-5 888 363 of stuur een mail naar nahnazorg@inovum.nl.

Mail naar Nazorg NAH

Flyer Nazorg NAH