De woningen in De Beukenhof zijn kleinschalig en zijn recent verbouwd. De woonkamers hebben ieder een geheel eigen warme en huiselijke sfeer. Nieuwsgierig? Neem contact op met de afdeling Klantadvies voor een rondleiding.

U krijgt een eigen kamer. De kamer wordt opgeleverd met onder andere een bed, kast, raamdecoratie en badkamer. Daarnaast kunt u uw kamer inrichten zoals u zelf wilt, zodat u zich snel thuis voelt. In de gemeenschappelijke woonkamer kunt u plaatsnemen wanneer u wilt. De woonkamer deelt u met uw medebewoners. Hier wordt vers en gevarieerd gekookt en nuttigt u de maaltijden.

Uw familie en bekenden zijn zeer belangrijk. Zij kennen u goed, zijn een vertrouwd gezicht en kunnen bijdragen aan een betekenisvolle en fijne dag voor u. Ze zijn dan ook altijd welkom. Er zijn geen bezoektijden. De enige regel is dat we in de woning rekening met elkaar houden, bijvoorbeeld als er rust nodig is. Daarnaast betrekken we elkaar zoveel mogelijk bij de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten over wat u kunt doen als familie of bekende? Lees dan hier verder.

U staat centraal

Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Het is altijd onderdeel van ons gesprek met u en met uw naasten. We doen u 10 klantbeloften. Lees hier alles over de klantbeloften. 

Faciliteiten:

Er zijn diverse faciliteiten om samen een fijne dag in te vullen. Zo kunt u met uw familie gebruik maken van de duofietsen, de snoezelkar met zintuigelijke objecten, de beleeftv en diverse spelletjes op de woonkamer. Verder vindt u in de Beukenhof:

  • kapper
  • brasserie
  • tuin bij de woning
  • grote gemeenschappelijke tuin
  • diverse behandeldiensten: fysiotherapie, ergotherapie, geestelijk verzorger, relaxtherapie
  • stilteruimte
  • kerkdienst
  • duofietsen

Vragen of een rondleiding?

Heeft u een indicatie VV 5 of VV7 en heeft u vragen over wonen bij de Beukenhof of wilt u een rondleiding? Neem dan contact op met onze klantadviseurs.

Contact met Klantadvies Inovum

Vragen? Neem gerust contact op via de telefoon: 035-58 88 387. Ook kun je ons een mail sturen via onderstaande knop.

Stuur een mail!