Wanneer u (blijvend) hersenletsel oploopt wordt uw leven ineens heel anders. Het vertrouwde leven met werk, hobby’s, familie en sociale contacten verandert sterk. Iedereen moet wennen aan de nieuwe situatie. Misschien kunt u thuis blijven wonen met enkele aanpassingen. Maar soms is het beter om in een verpleeghuis te gaan wonen waar u precies die zorg, begeleiding en structuur krijgt die u nodig heeft.

Inovum is gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenletsel. Wij helpen u als u het alleen of samen met uw sociale netwerk niet meer redt. Inovum biedt thuiszorg,
huishoudelijke hulp, nazorg, dagbesteding en woonplekken voor mensen met NAH.

Welke ondersteuning of zorg u ook van ons nodig heeft, wij zetten uw wensen en behoeften centraal. U houdt de regie over uw leven. Dat doen we niet alleen, we werken samen met u en uw netwerk. Uw familie en bekenden zijn zeer belangrijk. Zij kennen u goed, zijn een vertrouwd gezicht en kunnen bijdragen aan een betekenisvolle en fijne dag voor u. Ze zijn dan ook altijd welkom. Er zijn geen bezoektijden. De enige regel is dat we in de woning rekening met elkaar houden, bijvoorbeeld als er rust nodig is. Daarnaast betrekken we elkaar zoveel mogelijk bij de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten over wat u kunt doen als familie of bekende? Lees dan hier verder.

Lees onze folder, of neem direct contact op met de afdeling klantadvies voor al uw vragen of een rondleiding.

Contact met Klantadvies Inovum

Vragen? Neem gerust contact op via de telefoon: 035-58 88 387. Ook kun je ons een mail sturen via onderstaande knop.

Stuur een mail!

Folder NAH