Praktische info

Een nieuwe baan betekent ook: veel nieuwe praktische informatie. Op deze pagina hebben we een aantal zaken voor je verzameld. Handig om te weten wanneer je aan de slag gaat of als je in de eerste weken ergens tegenaan loopt. En werk je al langer bij Inovum? Ook dan kan je deze informatie een keer nodig hebben.

Bij wie moet ik zijn bij vragen?

Het hangt er natuurlijk vanaf wélke vragen je hebt. Als het over de inhoud of de planning van je werk gaat, moet je bij je leidinggevende zijn. Voor alle algemene vragen over werken bij Inovum: bel of mail de servicedesk.

Hoe en waar meld ik mij ziek?

We hopen er natuurlijk niet op, maar iedereen wordt wel eens een keertje ziek. Dan kan het zijn dat je je tijdelijk niet lekker voelt, maar je kan ook langdurig ziek worden. In beide gevallen is het goed om te weten hoe je hiermee om moet, op welke manier en bij wie je dit meldt.

Hiernaast vind je het verzuimprotocol. Hierin staat precies wat je wanneer moet doen in het geval dat je ziek wordt. Het is belangrijk dat je dit protocol een keer doorleest. Heb je vragen over het verzuimprotocol, dan kan je altijd terecht bij HR of jouw leidinggevende.

Gedragscode

Bij Inovum werken we volgens een vaste set gedragsregels. Dit noemen we ook wel onze gedragscode. Deze regels gelden voor alle medewerkers van Inovum, op elke locatie en afdeling. Als het goed is, heb je de gedragscode al gelezen en ondertekend, tegelijk met je arbeidscontract.

Heb je het niet meer helder voor ogen? Dat kan natuurlijk gebeuren, maar we vinden het wel belangrijk dat je ze begrijpt en je eraan houdt. Daarom kun je onze gedragscode hier nog een keer bekijken. Heb je daarna nog vragen? Bespreek ze dan met je leidinggevende.

Wie is de vertrouwenspersoon?

Bij Inovum vinden we het belangrijk dat je je veilig en op je gemak voelt. Heb je tóch een vervelende ervaring tijdens je werk en wil je hier (nog) niet met je leidinggevende over praten? Dan kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon. Hij kan jou helpen bij het bespreekbaar maken van moeilijke situaties.

Fijn voor jou om te weten: de vertrouwenspersoon werkt niet bij Inovum. Hij is dus volledig onafhankelijk en heeft ook een geheimhoudingsplicht. Dit betekent dat hij niets zomaar met anderen bespreekt zonder jouw toestemming. Zijn contactgegevens vind je hieronder. Maak gerust gebruik van deze mogelijkheid.

Jos Auke van der Weide

06 4116 0442

info@gimd.nl

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk of jouw vraag hierbij zit.

Inovum maakt gebruik van Zenya, zijn alle documenten verzameld. Je kunt hier documenten vinden zoals, beleidstukken, instructies en waar meld ik mij ziek. Zenya is te vinden als programma in HelloID

Voor alle vragen die je hebt over jouw indiensttreding, maar ook zaken als jouw salarisbetalingen kan je terecht bij mailadres HR@inovum.nl.

Inovum heeft vier locaties: De Beukenhof in Loosdrecht, Gooiers Erf in Hilversum, Veenstaete in Kortenhoef en het hoofdkantoor is eveneens in Loosdrecht.

Bij Inovum worden er veel activiteiten georganiseerd, zowel formeel als informeel. Formeel worden er veel activiteiten gedaan in de brasserieën van onze locaties, zoals spelletjes, optredens en bingo's. Informeel gaan veel van onze vrijwilligers graag op pad met de bewoners!

Jouw kennis kan altijd een kijkje nemen op onze website www.werkenbijinovum.nl, voor alle actuele vacatures. Staan er geen passende vacatures? Dan kan jouw kennis een mailtje sturen naar werkenbij@inovum.nl

Downloads

Verzekeren doe je hier!

Via je nieuwe werkgever kun je gebruik maken van de IZZ Zorgverzekering door VGZ.

Gedragscode

Dit zijn onze gedragsregels.

Handleiding ONS

Alles wat je nodig hebt om in te kunnen loggen in ONS.