Je eerste werkdag

Hey nieuwe collega!

Welkom bij Inovum! We zijn ontzettend blij dat jullie ons team komen versterken en we kunnen niet wachten om jullie beter te leren kennen. Dat je op deze pagina bent betekent dat je inmiddels jouw contract hebt getekend. Fijn!

We weten dat het in het begin misschien een beetje overweldigend kan zijn om alle nieuwe informatie te verwerken, maar maak je geen zorgen. We hebben een welkomstpagina gemaakt waar je veel algemene informatie kunt vinden die je nodig hebt als nieuwe medewerker. Op deze website vind je bijvoorbeeld informatie over waar en hoe je je ziek kunt melden, wie jouw leidinggevende is en waar je terecht kunt voor vragen.

Als je nog steeds vragen hebt na het lezen van de informatie op de welkomstpagina, aarzel dan niet om een van je collega’s of de HR-afdeling via hr@inovum.nl om hulp te vragen. We zijn er allemaal om elkaar te ondersteunen en te helpen.

Wat kun je verwachten op je eerste werkdag? Volg de stappen in de gele blokken hieronder en we maken er samen een fijne dag van!

Welkom, collega!