Inloopfitness

Wilt u aan uw conditie en spierkracht werken? En doet u dit liever zelfstandig dan in groepsverband? Fysiotherapie Inovum biedt met Inloopfitness de mogelijkheid om zelfstandig aan een persoonlijk programma te werken en gebruik te maken van onze professionele fitnessapparatuur.

Persoonlijk trainingsprogramma

Na de kennismaking volgt een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw trainingsdoelen en kunt u eventuele vragen stellen. Aan de hand van het gesprek stellen we een persoonlijke trainingsprogramma op dat voldoet aan uw wensen. Tijdens Inloopfitness is er altijd een fysiotherapeut aanwezig voor advies en eventuele aanpassingen van uw trainingsprogramma.

Voor wie is Inloopfitness bedoeld?

Inloopfitness is bedoeld voor mensen die zelfstandig kunnen én willen trainen. Er wordt van u verwacht dat u redelijk zelfstandig de apparaten kunt instellen. Uiteraard zijn we altijd bereid u te helpen bij vragen of onduidelijkheden.

Waar en wanneer?

Inloopfitness vindt plaats in de oefenzaal van Fysiotherapie Inovum op de verschillende locaties. Dag en tijdstip worden in overleg bepaald.

Welke faciliteiten bieden wij?

Onze apparatuur is gericht op verschillende trainingsdoelen. Voor het trainen van uw conditie kunt u gebruik maken van de loopband, de crosstrainer, de stepper en de cardiofiets. Voor het trainen van spierkracht heeft u de beschikking over apparatuur voor de benen, de armen en de romp.

Meer informatie?

Indien u meer informatie wenst over Inloopfitness, neem dan gerust contact met ons op.

Fysiotherapie Inovum
Telefoon: 035-58 88 492
E-mail: fysio@inovum.nl