Home > Zorg thuis > Thuiszorg

Thuiszorg

Iedereen die voor kortere of langere tijd zorg nodig heeft, kan bij ons terecht, ook wanneer dit zorg aan huis is. Thuiszorg Inovum biedt de zorg die u nodig heeft, wanneer u dit nodig heeft, zodat u zelfstandig kunt blijven wonen in uw eigen omgeving. Dit kan zijn persoonlijke verzorging of verpleging zijn, maar ook advies of individuele begeleiding

In overleg met u stellen we een zorgplan op waarin de afspraken over de zorg en de uitvoering worden vastgelegd. We spreken bijvoorbeeld met elkaar af wie wanneer langskomt en hoe we elkaar op de hoogte houden van eventuele veranderingen. Dat staat allemaal in het zorgplan. Heeft u plotseling zorg nodig? Dit kunnen wij binnen een werkdag regelen. Moet u op tijd naar uw werk? Als het nodig is, zijn wij al om zeven uur ’s morgens bij u. Wij garanderen deskundige zorg en stemmen die af op uw situatie.

Zorg met een indicatie

Voor wijkverpleging geldt géén eigen risico en géén eigen bijdrage. Deze zorg wordt volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. De wijkverpleegkundige bepaalt samen met u wat u nodig heeft, gezien uw individuele situatie en uw specifieke zorgvragen. Samen bekijkt u wat u nog zelf kan, welke hulp en ondersteuning uw mantelzorg en familie kan geven en waar aanvullende ondersteuning nodig is. De wijkverpleegkundige geeft onafhankelijk advies en stelt een indicatie op basis van een professioneel normenkader.

Een indicatie is niet voor altijd. Zodra uw indicatie niet langer voldoet aan uw behoefte, u heeft bijvoorbeeld zorguitbreiding nodig of u heeft geen zorg meer nodig, kijkt de wijkverpleegkundige in overleg met u wat er nodig is en past de indicatie hier op aan.

Informatie over indicaties en vergoedingen vindt u op de pagina Vergoedingen en indicatie.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten of zich aanmelden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
035 58 88 200
thuiszorg@inovum.nl

Liever direct contact met het wijkteam bij u in de buurt? Kijk dan op de pagina Contact.

Gemaakt door de Toekomst