Wil jij het verschil maken?

Bij Inovum gaat het allemaal net even anders. Onze zorg richt zich echt op het welzijn van bewoners en cliënten. Wij streven naar het creëren van geluksmomentjes met elkaar: zorgprofessionals, de bewoner, vrijwilligers en mantelzorgers. Zo zorgen we echt samen – met eigen regie centraal.

Inovum richt zich met eigen regie niet alleen op bewoners en cliënten, maar ook op onze medewerkers. Bij Inovum is er altijd ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën. We zorgen samen, maar vertrouwen er ook op dat jij zelf het beste weet hoe jij je taken moet uitvoeren. Zo blijven de lijnen kort en behoud jij de regie over je werkdag.

Wij zijn altijd op zoek naar specialisten en professionals met hart voor de zorg. Kun jij je vinden in onze missie en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures en neem zeker contact met ons op.

Klik hier om onze huidige vacatures te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over Inovum als werkgever.

Contact

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaande knop.

Stuur een mail!

Stage

Op zoek naar een stageadres? Inovum is een erkend leer- werkbedrijf waar je echt verwelkomd wordt als onderdeel van de organisatie. We zoeken altijd stagiairs in de zorg, zoals:

  • MBO helpende zorg en welzijn niveau 2
  • MBO verzorgende niveau 3
  • MBO medewerker maatschappelijke zorg niveau 3
  • MBO medewerker maatschappelijke zorg niveau 4
  • MBO verpleegkunde niveau 4
  • HBO verpleegkunde niveau 5
  • HBO social work

Ook verwelkomen we graag stagiairs HR, Recruitment, Sociale Media en Communicatie. Staat jouw opleiding er niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, we staan overal voor open.

Via deze link kun je de stagemogelijkheden en het stageformulier bekijken.