Home > Zorg met verblijf > Beukenhof > Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

In onze kleinschalige woonvorm bieden wij terminale en intensieve zorg die thuis, om welke reden dan ook, niet meer gegeven kan worden. Het gaat er vooral om dat onze gasten zich prettig voelen en kwaliteit van leven gewaarborgd wordt. Niet alleen pijn- en ongemakbestrijding via medicatie, maar vooral ook een luisterend oor, gezelligheid, relaxtherapie of wat het welzijn maar ten goede komt.

Palliatieve zorg binnen Hospice De Ster

  • Welzijn en comfort staan voorop
  • Comfortabele en persoonlijke omgeving
  • Huiselijke, veilige sfeer
  • Professionele, betrokken begeleiding
  • Privacy en autonomie gewaarborgd
  • Familiebetrokkenheid zeer welkom
  • Huisdieren op voorwaarden welkom
  • Maaltijden op maat, vers en lekker


Kwaliteit tot het einde waarborgen

In een huiselijke sfeer waar u zich veilig en prettig kunt voelen, proberen wij uw wensen en behoeften op elk moment van de dag in te vullen. Met alles wat we in huis hebben: geestelijke ondersteuning, fysiotherapie, een luisterend oor, massages, muziek, een relaxbad, een mooie film, een rondje wandelen, een visje op de markt kopen, een zelfgekozen maaltijd. We doen er alles aan om u en uw familie en vrienden een gevoel te geven van gastvrijheid.

Betrokken team

Ons betrokken en multidisciplinaire team van artsen, verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers is speciaal geschoold in palliatieve zorgverlening en staan 24 uur per dag voor onze gasten klaar. Indien gewenst, kunnen fysio-, ergotherapeut, psycholoog of geestelijk verzorger uitkomst bieden. Betrokkenheid van familie en vrienden vinden wij erg prettig. Ook hen ontvangen wij gastvrij en kunnen gebruik maken van onze keuken en zitkamer.

Kosten

Meer informatie over indicaties, ZZP, kosten en financiering vindt u op de pagina Vergoedingen en indicatie.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Zorgbemiddeling Inovum. Wij leiden u graag rond en informeren u over de mogelijkheden. Ook helpen wij u desgewenst bij het aanvragen van een indicatie.

Telefoon: 035 - 58 88 387
E-mail: zorgbemiddeling@inovum.nl

Gemaakt door de Toekomst