Home > Vaar mee op de Loosdrechtse Plassen

Vaar mee op de Loosdrechtse Plassen

7 mei 2019

Vanaf mei kunnen bewoners van de Beukenhof en Veenstaete en hun familieleden varen op de Loosdrechtse Plassen. De speciale catamaran van Jachthaven Wetterwille vaart van mei tot en met september uit op dinsdagmiddag en donderdagmiddag.

 

Feestelijk genieten

Bewoners genieten vaak enorm van de tocht die ongeveer twee uur duurt. Per bewoner kunnen er een of twee familieleden mee. De catamaran biedt plaats aan twaalf personen (inclusief bemanning) en is toegankelijk voor rolstoelen. Gaat uw familielid mee varen en wilt u ook mee? Dat kan! We informeren u een week van tevoren, u ontvangt dan alle praktische informatie over de tocht. Bij voorkeur zorgt u voor eigen vervoer. In verband met het weer is reserveren niet mogelijk.

 

Gratis dankzij sponsors

De boottocht is ieder jaar voor bewoners weer een feest. We zijn blij dat we dit voor het vierde jaar op rij kunnen doen, met dank aan de Cliëntenraad en Partnergroep van de Beukenhof, de vrijwillige schippers, chauffeurs en medewerkers van Inovum. En meevaren kost u niets: dankzij onze sponsors en bijzondere giften.

 

Vragen

We zien uit naar een zonnig vaarseizoen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Bianca Otten, Coördinator Welzijn: b.otten@inovum.nl.

Varen
Gemaakt door de Toekomst