Home > Jaarlijkse Winterfair op de Beukenhof

Jaarlijkse Winterfair op de Beukenhof

29 november 2018

LOOSDRECHT – Het is weer bijna zover: de jaarlijkse Winterfair bij verpleeghuis de Beukenhof. Op zaterdag 8 december van 10.00 tot 16.00 uur staat de Beukenhof in het teken van Kerst. Geniet van live muziek, vindt de mooiste (lokale) kerstcadeaus en laat een professionele foto maken bij de kerstboom in het herinneringsmuseum.

“De Winterfair is altijd een leuk uitje in eigen huis voor onze bewoners, maar ook voor de andere bewoners van Loosdrecht en omgeving,” aldus Bianca Otten, coördinator Welzijn bij Inovum. “Er zijn diverse marktkraampjes van lokale ondernemers met sieraden, cadeautjes en kleding. Daarnaast is er live muziek, een loterij met lokale prijzen, een levensgrote kerststal en je kunt een foto laten maken bij de kerstboom voor een originele kerstkaart!”

Lekkernijen

Naast de kraampjes en activiteiten zijn er ook allerlei (lokale) lekkernijen. Eettentjes met erwtensoep, broodjes worst en poffertjes. Zoals elk jaar bakken we weer heerlijke oliebollen. Het beslag voor deze oliebollen komt natuurlijk bij Brood- en Banketbakkerij Jacques Maas uit Loosdrecht vandaan.

Lokale ondernemers

Ieder jaar organiseren medewerkers en vrijwilligers van verpleeghuis de Beukenhof in Loosdrecht een Winterfair. “Dankzij de sponsoring van vele lokale bedrijven en ondernemers is de Winterfair elk jaar weer een succes. Denk bijvoorbeeld aan de erwtensoep van Snackbar de Schakel en de loterijprijzen die we krijgen van winkels uit ons dorp. Ook onze bewoners dragen bij: we verkopen kerstcadeautjes die ze zelf maakten.”

Opbrengst

De opbrengst van de Winterfair komt ten goede aan de bewoners. “De opbrengst van de Winterfair gaat weer terug naar de bewoners. Hiermee focussen we op welzijn: optredens van diverse koren, een ijsje in de zomer, een gezellig uitje of iets anders dat het leven net wat leuker maakt.”

Voor in de agenda: zaterdag 8 december van 10.00 tot 16.00 uur, Winterfair in de Beukenhof aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 24 in Loosdrecht.

Gemaakt door de Toekomst